En nettløsning laget for lokale klesbutikker

Å etablere en tradisjonell nettbutikk er for dyrt og ressurskrevende til at det lønner seg for de fleste lokale klesbutikker.

 

Retailhub ble startet for å tilby klesbutikker en enklere og billigere måte å vise sine varer på nett og nå den store andelen forbrukere som foretrekker å finne inspirasjon på nett, men kjøpe produktene i sin lokale butikk.

Gratis oppsett av din egen nettside

Få en nettside på butikkens egen nettadresse. Vi fikser alt av oppsett for deg 

Ferdige produktkataloger

Bilder og produktbeskrivelser hentes automatisk fra dine leverandører

Tidsbesparende Facebook publisering

Alle produktbilder lett tilgjengelig og klar for enkel publisering

Utvid til full nettbutikk når du ønsker

Begynn rimelig uten nettbetaling og datakasse. Utvid til full nettbutikk når du ser det lønner seg

Det blir færre kunder i handlegatene

Nettsider og sosiale medier er dine nye utstillingsvinduer

  • Konkurransen fra netthandelen blir tøffere og tøffere

  • Mange kunder kan bare nås på nett og passerer sjelden din fysiske butikk

  • Et godt førsteinntrykk på nett er avgjørende for om kundene besøker butikken eller ikke

Digital inspirasjon før kjøp

FLERE OG FLERE FORETREKKER Å FÅ INSPIRASJON PÅ NETT MEN HANDLE I FYSISK BUTIKK

  • Gjennom Internett får kundene den inspirasjonskilden de ønsker: Et enormt utvalg av varer, alltid lett tilgjengelig og presentert med lekre bilder

  • Svært mange foretrekker likevel å handle i fysiske butikker der de får personlig service, kan prøve produktene og ta med seg varene med en gang

  • Butikker som allerede er på nett opplever at halvparten av alle nettordrer hentes i butikken, og 44% til 75% av kjøpene i den fysiske butikken er fra kunder som har vært på nettsiden før de dro til butikken

Facebook gir oppmerksomhet, men....

Kundene forventer en full produktkatalog

En aktiv Facebook/Instagram skaper oppmerksomhet, men enkeltbilder av noen få produkter gir begrenset effekt for dagens kravstore kunder som forventer å kunne bla seg gjennom den fulle bredden av butikkens sortiment i ro og mak.

Ikke gå glipp av salgsmuligheter

Med varene på nett får du flere kunder fra Google

Når hele 50% av dem som foretar lokale søk på mobilen besøker en butikk det neste døgnet, og 18% av dem foretar et kjøp i butikk, er det ikke rart at søketrafikk fra Google anses som en gullgruve for alle butikker.

 

Med full produktkatalog blir du synlig på Google både for butikknavnet og ikke minst dem som søker etter varene og klesmerkene du selger (f.eks “klær Tromsø”, “klesbutikker Moss”, “sko Ålesund”, “Gant Trondheim”).

Ferdige produktkataloger

Automatisk hent produktbilder og beskrivelser fra dine leverandører

Vi er eneste løsning på markedet med automatisk oppsett og vedlikehold av produktkatalog. Send oss dine sortimentslister og vårt system finner varene for deg, eller søk selv i vår hovedkatalog og enkelt overfør produkter til egen nettside.

 

TIDSBESPARENDE FACEBOOK PUBLISERING

Med alle produktbilder lett tilgjengelig i vår løsning kan du både publisere oftere og enklere på Facebook enn noen gang tidligere. 

Start enkelt

Utvid til full nettbutikk når du har trafikkgrunnlaget

Ikke invester i dyre integrasjoner mot datakasser, regnskap og logistikksystemer før du ser at nettbutikken har tilstrekkelig antall besøkende til at dette lønner seg.

Gjennom vår løsning kan kunder enkelt sende henvendelser om størrelser til butikken. Enten butikkene svarer på e-post eller telefon er dette den perfekte anledning til å komme i dialog med kundene, yte personlig service og anbefale andre produkter dersom størrelsen er utsolgt. God gammeldags kundeservice fungerer fortsatt veldig godt og er en lojalitetsbygger fremfor noe.

Etterhvert som trafikken til nettstedet tar seg opp tilbyr Retailhub både integrasjoner med kassasystemer og nettbetaling. 

Takk til Retailhub som har gjort til at drømmen om nettbutikk gikk i oppfyllelse. Kostnadene med en “vanlig” nettbutikk har jeg ikke tatt meg råd til, løsningen til Retailhub er midt i blinken for oss. Vi får positive tilbakemeldinger fra kunder som syns siden er enkel, oversiktlig og at de bruker den før de kommer til oss. Vi har sendt varer med posten og lagt av klær til kunder som kommer for å prøve. Retailhub får mine sterkeste anbefalinger.

Vibeke Kildal

Eier Vi:Ki

Våre nyeste butikker

B.Watten - Sunndalsøra
Vi:Ki - Florø
A. Hellum - Brandbu
Imitch - Arendal
Fru Z - Sørumsand

Opplev vår unike katalogløsning

Send oss en henvendelse og få mulighet til å teste vår unike katalogtjeneste helt gratis og uten noen som helst forpliktelse. 

  • Søk i hele vår database med over 160 klesmerker
  • Last opp egne ordrebekreftelser og la systemet finne dine varer automatisk
  • Test publisering på Facebook