Noen av våre butikker

Fru Z – Sørumsand

Harebakken Senter / Arendal

Birgitte Watten – Sunndalsøra

A. Hellum AS – Brandbu/Gran

Florø

Mosjøen

Egersund

Nordfjordeid

Bø i Telemark

Husnes

Voss

“Fru Z er en lokal nisjebutikk for Dameklær, sko og annet tilbehør og driver i et trivelig sentralt lokale på Sørumsand som ligger ca 4 mil nordøst for Oslo og 2 mil fra Lillestrøm.

Vi startet opp høsten 2015 og valgte en strategi om å drive primært med salg fra butikk og ikke starte en nettbutikk, men benytte sosiale medier som Facebook og Instagram som de viktigste arenaene for å “synes” i markedet.

Etter en tid med en nettside hvor vi selv, på rent amatørbasis, opererte layout og innhold, valgte vi i mars/april 2018 å satse på profesjonell hjelp fra Retailhub.

Deres konsept med raskt å få satt opp en nettside, med et enkelt og fin layout, samt en forståelig og enkel måte å få inn innhold, dvs produkter, fra de mange leverandørene våre, gjorde at vi den gang, og fortsatt, føler at vi gjorde et riktig valg ved å samarbeide med Retailhub.

Retailhub er raske med å bistå dersom vi trenger hjelp, de responderer raskt dersom vi får inn nye leverandører og driver kontinuerlig videreutvikling av tjenesten, som er til nytte for oss!

Selv om vi ikke er en “fullskala” nettbutikk, så får vi en viss effekt ved at kunder tar kontakt og forespør om både produkter, farger og størrelser. Dette skaper en rask kontakt mellom oss og kunde, og vi føler at vi kan skape et tillitsforhold, som bidrar til økt salg!”

Inge, Fru Z AS