Om Oss

Lønnsom netthandel for fysiske butikker

Retailhub utvikler en Software As A Service (SaaS) nettbutikkplattform som gjør det svært mye enklere for lokale fysiske butikker å etablere sin egen nettbutikk, og faktisk tjene penger på nett.

Bakgrunn - Tradisjonelle nettbutikkløsninger er ikke laget for fysiske butikkers behov:

  • Med tradisjonelle nettbutikkløsninger må butikkene laste ned bilde for bilde fra leverandørenes bildebanker, og skrive/oversette produktbeskrivelser manuelt. Dette tar svært mye tid for butikkene og er kanskje den største utfordringen når en lokal butikk skal få egen nettbutikk.
  • De fleste fysiske butikker begrenser sin markedsføring til innlegg på butikkens Facebook/Instagram side, og mangler kunnskap til å effektivt ta i bruk andre metoder. Å kjøpe hjelp fra digitale byråer er ofte for kostbart. Minimal markedsføring gir lite salg i nettbutikken. Ofte blir dette en ond sirkel der lite salg gir lite motivasjon til å holde nettbutikken oppdatert, som igjen bidrar til mindre salg.
  • De tradisjonelle nettbutikkene som tilbys integrert med datakasser har generell dårlig brukervennlighet. For eksempel mangler mange nettbutikker mulighet til å filtrere på tilgjengelige størrelser.  Lite brukervennlige nettbutikker resulterer i mindre salg i nettbutikken enn trafikken skulle tilsi.

Retailhub tilbyr en nettbutikkplattform unikt tilpasset fysisk butikkers behov

  • Vår løsning krever betydelig mindre tidsbruk for butikkene. Systemet kobler seg til butikkenes datakasse og laster automatisk ned bilder og produktbeskrivelser fra leverandørenes bildebanker.
  • Vi tilbyr en meny av optimaliserte og unike markedsføringsmuligheter med høyere avkastning enn det som er tilgjengelig i andre løsninger.
  • Nettbutikken våre har generelt bedre brukervennlighet, noe som gir økte konverteringsrater og mer salg for samme markedsinvestering. Vi implementerer jevnlig ny funksjonalitet som bedrer denne effekten ytterligere.
Om selskapet

Norsk startup med globale ambisjoner

Retailhub vokser raskt i Norge og vinner kunder fra alle konkurrerende nettbutikkplattformer. Selskapet har nylig hentet penger fra en rekke kjente investorer for å akselerere veksten ytterligere. Ambisjon er å bli den globalt ledende nettbutikkplattformen for fysiske butikker.

 

Retailhubs team består av ni personer i Norge og India. Selskapet ble startet av Roger Haugland (f.1975), seriegründer, tidligere offiser i Forsvaret og mangeårig direktør i PwC Deals & Strategy.

Kontakt oss

Kontakt oss for mer informasjon om våre tjenester eller andre henvendelser. Vi følger opp så snart som mulig.

 

  • E-post: salg@retailhub.no
  • Telefon: +47-941 943 89