Hvorfor på nett?

OPPLEV ØKT SALG OG FLERE LOKALE KUNDER I BUTIKKEN

BAKGRUNN- DET BLIR FÆRRE KUNDER I HANDLEGATENE

Nettsider og sosiale medier er dine nye utstillingsvinduer

FLERE OG FLERE FORETREKKER Å FÅ INSPIRASJON PÅ NETT MEN HANDLE I FYSISK BUTIKK

54% text
FACEBOOK GIR OPPMERKSOMHET, MEN....

KUNDENE FORVENTER EN FULL PRODUKTKATALOG

En aktiv Facebook/Instagram skaper oppmerksomhet, men enkeltbilder av noen få produkter gir begrenset effekt for dagens kravstore kunder som forventer å kunne bla seg gjennom den fulle bredden av butikkens sortiment i ro og mak

Full produkatalog
IKKE GÅ GLIPP AV SALGSMULIGHETER

MED VARENE PÅ NETT FÅR DU FLERE KUNDER FRA GOOGLE

Når hele 50% av dem som foretar lokale søk på mobilen besøker en butikk det neste døgnet, og 18% av dem foretar et kjøp i butikk, er det ikke rart at søketrafikk fra Google anses som en gullgruve for alle butikker.

Du vil også oppleve å få forespørsler fra hele landet som søker etter akkurat dine produkter på nett.

MED RETAILHUB ER DET ENKELT OG RIMELIG Å FÅ VARENE DINE PÅ NETT

Tradisjonelle nettbutikkløsninger har vært for dyre og ressurskrevende til at det lønner seg for de fleste lokale klesbutikker. 

Retailhub ble startet for å tilby lokale butikker en enklere og billigere måte å vise sine varer på nett. Nettsalg gir et hyggelig bidrag til omsetningen, men det viktigste for de fleste butikker er å nå den store andelen forbrukere som foretrekker å finne inspirasjon på nett, men kjøpe produktene i sin lokale butikk.

Vi mener det skal være enkelt å komme på nett og har derfor utviklet effektive løsninger som gjør at du kan fokusere på å drive butikken, mens vi tar oss av oppsett, produktbilder, beskrivelser og lokal annonsering.