[rev_slider alias=”home-startup”]

Få ditt sortiment på nett og ta tilbake dine digitale kunder

Gjennom Retailhub kan du etablere ditt eget digitale showroom og markedsføre ditt sortiment til lokale kunder nesten uten å løfte en finger.

 

Å etablere en tradisjonell nettbutikk og konkurrere direkte mot de store nettaktørene krever for mye tid og penger til at det lønner seg for en liten klesbutikk. Fokusområdet til Retailhub er istedenfor å hjelpe klesbutikker til å vise sine varer på nett og nå den store andelen forbrukere som foretrekker å finne inspirasjon på nett, men kjøpe produktene i sin lokale fysiske butikk.

 

Vi mener det skal være enkelt og billig for en klesbutikk å komme seg på nett, og har derfor utviklet effektive løsninger som gjør at du kan fokusere på å drive butikken, mens vi tar oss av oppsett, produktbilder, beskrivelser og digital annonsering.

 

 

 

Digitalt showroom på butikkens egen nettadresse

Mobiltilpassede nettsider på klesbutikkens eget domene med bilder og informasjon tilpasset hver enkelt butikk.

Ferdige produktkataloger med bilder og beskrivelser

Send oss dine sortimentslister, eller søk i vår hovedkatalog, og overfør enkelt dine produkter til egen nettside. Bilder og beskrivelser hentes fra dine merkevareleverandørers nettbutikker. 

Digital markedsføring mot kunder i lokalområdet

Vi hjelper deg å sette opp annonser på Facebook og Google, og viser dine utvalgte produkter til de i målgruppen som bor i nærheten eller har besøkt dine nettsider.

 

Kampanjepris:

Fra kr 998,- per mnd ved bestilling i september

Ahellum.no nettbutikk

Vi gir nå 50% rabatt og tre måneder gratis drift, uten videre forpliktelser, til butikker som registrerer seg i september 2017.  Alle priser er tilgjengelig her

Se butikken til ahellum.no et å få et inntrykk av hvordan ditt digitale showroom kan se ut. 

Tilbakemeldingene fra kundene våre er ubetinget positive. Får tilbakemelding på at siden er oversiktlig og fin. Flere har vært innom siden før de har kommet innom oss, og jeg har sågar fått oppringning fra Oslo på en spesifikk vare/størrelse.

Arve Hellum, August 2017

Det er enklere å komme i gang enn du kanskje tror. Her de de fem tingene du må gjøre for få ditt digitale showroom etablert

Kontakt oss og få satt opp ditt digitale showroom

Blogg

– Det krever tid, tålmodighet og kontinuitet, men når resultatene kommer er alt verdt det.

Jun 19,2021

I 2005 startet Britt Nina butikken Britt-Ninas, en klesbutikk for damer i alderen 25 år og oppover. Butikken ligger i

Vibeke bruker nettbutikken som oppslagsverk i møte med kunder. I dag står hun for en av de største katalogene vi har på nett!

Jun 14,2021

Vibeke, daglig leder for Vi:Ki i Florø, driver to fysiske butikker i tillegg til nettbutikk. Vi:Ki fører bestselgermerker for hele

– Målet er å oppnå en dagsomsetning i nettbutikken på lik linje som i den fysiske butikken.

Jun 10,2021

Siden 2014 har Kjersti drevet butikken Buster på Randaberg like utenfor Stavanger. Butikken fører ca 70 prosent barn og 30

– Nettbutikken gjør at jeg får utnyttet tiden jeg er på jobb på en mer fornuftig måte!

Jun 3,2021

Anne Grete startet Klara i Porsgrunn for 15 år siden. Klara selger dameklær til kvinner mellom 30 og 60 år,